Harjoittele kuin urheilija

Voima, nopeus ja liikkuuvuus ovat ravinnon lisäksi hyvän kunnon osatekijöitä. Kun tavoitteesi on isot haukat, hyppypeppu, parempi yleiskunto tai potentiaalisi virittäminen huippuunsa kuin urheilija, autan sinua mielelläni.

Tasapainossa kykyjesi kanssa

Filosofiani on kehittää kehoa anatomisesti tärkeiden tukialueiden ja lihasten toimintaketjujen kautta. Kasvattaa voimaa, liikkuvuutta ja nopeutta yhdessä niiden hallittavuuden kanssa. Niin että harjoituksilla on tarkoitus ja tuloksia syntyy kannustavasti.

Tehokkaasti ja turvallisesti

Vuosien kokemukseni kuntonyrkkeilystä ja sen valmentamisesta takaa sen, että harjoittelet kanssani yhtä tehokkaasti kuin nyrkkeilijä. Jatkuva opiskeluni fyysisen kunnon eri osa-alueista varmistaa, että liikut monipuolisesti kuin urheilija. Kansainvälisesti arvostetun personal trainer -koulutukseni takia voit olla varma että oli harjoitusympäristösi sitten koti, sali tai pururata valmennuksesi on myös laadukasta.

Kun olet valmis

Haasta minut ja kerro mikä on tavoitteesi tai katso mikä alempana esitetyistä harjoitustyyleistä sytyttää eniten.

aslak@brbg.fi

Flow

Liikkuvuutta ja liikkeen hallintaa painottava harjoitusmuoto, jossa kunto, voima ja notkeus kehittyvät yhdessä hyvän olon ja kehon hallinnan kanssa.

Valitse

Combat

Kestävyyttä, kuntoa ja kiinteytymistä painottava harjoitusmuoto, joka yhdistelee monipuolisesti eri fyysisä ominaisuuksia kehittäviä harjoituksia. Tällä tyylillä harjoittelet kuin kamppailija, joka valmistautuu elämänsä otteluun.

Valitse

Power

Voimaa ja kokoa painottava harjoitusmuoto, joka sisältää erilaisten painojen, kahvakuulien ja tankojen liikuttamista tehokkaalla ja turvallisella tavalla tasosi mukaan.

Valitse

PT6

Kokonaisvaltainen kuuden kuukauden valmennusohjelma on sinulle, joka haluat olla varma että liikunnasta tulee säännöllistä, monipuolista ja tuloksekasta. Sinun ei tarvitse huolehtia koska, missä ja miten harjoitelet. Tämä on personal trainer valmennusta parhaillaan.

Valitse

Oletko valmis?

Kerro mitä haluat tavoittaa niin vastaan miten voisit sen saavuttaa!

aslak@brbg.fi

Tukea ja motivaatiota harjoitteluun

Valmennuksen aikana käytössäsi on TrainingBook. Se on Facebook-pohjainen harjoituskirja, josta löydät suunnitelmasi, harjoitusohjelmat ja jonka kautta pystymme pitämään yhteyttä harjoittelustasi.