Harjoittele kuin urheilija

Voima, nopeus ja liikkuuvuus ovat ravinnon lisäksi hyvän kunnon osatekijöitä. Kun tavoitteesi on isot haukat, hyppypeppu, parempi yleiskunto tai potentiaalisi virittäminen huippuunsa kuin urheilija, autan sinua mielelläni.

Tasapainossa kykyjesi kanssa

Filosofiani on rakentaa kunto anatomisesti tärkeiden perusliikkeiden pohjalta ja nostaa haastetta kasvavien kykyjesi ja kehittyvän mielesi kanssa.

Tehokkaasti ja turvallisesti

Vuosien kokemukseni kuntonyrkkeilystä ja sen valmentamisesta takaa sen, että harjoittelet kanssani yhtä tehokkaasti kuin nyrkkeilijä. Jatkuva opiskeluni fyysisen kunnon eri osa-alueista varmistaa, että liikut monipuolisesti kuin urheilija. Kansainvälisesti arvostetun personal trainer -koulutukseni takia voit olla varma että valmennuksesi on myös laadukasta oli harjoitusympäristösi sitten koti, sali tai pururata.

Kun olet valmis

Haasta minut ja kerro mikä on tavoitteesi tai katso mikä alla esitetyistä harjoitustyyleistä sytyttää.

Ota yhteyttä

Core style

Core antaa pohjan tehokkaalle harjoittelulle. Harjoitus sisältää anatomisesti tärkeiden nivelten vahvistamisen ja suurten lihasryhmien voiman kasvattamisen. Core sopii aloittelijalle, kuntoutujalle tai harjoitustauolta palaavalle.

Valitse

Flow style

Tämä on liikkuvuutta painottava harjoitusmuoto, jossa kehonhallintaan keskittymällä kasvaa kunto, voima, ja notkeus kuin itsestään. Mikäli yogamainen ja oman kehon painolla suoritettava harjoittelu kuulostaa hyvältä tämä voi olla sinun.

Valitse

Fitness style

Kiinteyttävä harjoitusmuoto, jossa lihaskestävyys ja yleiskunto kohenevat monipuolisin ottein. Sisältää erilaisia yhditelmä- ja kuntopiirityyppisiä harjoituksia niin sisällä kuin ulkona.

Valitse

Power style

Peruskestävyyttä, lihaskokoa tai raakaa voimaa kehittävä harjoitusmuoto, missä hihansuut, takatasku ja lahkeet varmasti täyttyvät. Harjoitusmuoto keskittyy lisätyn vastuksen käyttämiseen oli se sitten painot salilla tai kahvakuula kotona.

Valitse

Oletko valmis?

Löydetään yhdessä harjoitusmuoto, jolla varmasti onnistut!

Ota yhteyttä

Tukea ja motivaatiota harjoitteluun

Valmennuksen avuksi sinulla on käytössäsi TrainingBook. Se on Facebook-pohjainen harjoituskirja, josta löydät suunnitelmasi, harjoitusohjelmat ja jonka kautta pystymme pitämään yhteyttä etenemisestäsi.