Miksi personal trainer?
Oma kuntovalmentaja on sinulle, joka haluat saada selkeän suunntelman ja mitattavissa olevan kehityskaaren harjoitteluun sekä tukea hyvinvoinnin ja elämänlaadun lisäämiseen.
Enemmän kuin pelkkä treeniohjelma
Kuntosuunnitelman lisäksi lähestyn hyvinvointia kokonaisvaltaisesti niin että tavoitteen saavuttaminen on tasapainossa elämäntilanteen, harjoitusmahdollisuuksien, liikuntataustan sekä kehittyvien kykyjen kanssa.
Voiman, liikkuvuuden ja nopeuden lisäämisessä painotan kehon tärkeitä tukialueita, lihasten toimintaketjuja ja niiden yhteistyötä. Unohtamatta kuntopohjan vahvistamista ja palautumisen ja henkisen hyvinvoinnin tärkeyttä. Kierroksia nostetaan vasta kun perusasiat ovat kunnossa.
Kokemusta ja ammattitaitoa
Vuosien kokemukseni kuntonyrkkeilystä ja sen valmentamisesta takaa sen, että harjoittelet yhtä tehokkaasti kuin nyrkkeilijä. Jatkuva opiskeluni fyysisen kunnon eri osa-alueesta varmistaa, että liikut monipuolisesti ja kehoa huoltavasti. Eurooppalaisittain arvostetun personal trainer -koulutukseni takia voit olla varma että valmennuksesi on laadukasta ja sinut otetaan huomioon yksilönä oli harjoitusympäristö sitten sali, koti tai pururata.
Muutetaan tavoitteesi toiminnaksi
Kerro tavoitteestasi niin katsotaan yhdessä miten se saavutetaan.
aslak@brbg.fi
Tukea ja kannustusta harjoitteluun
Valmennuksen aikana sinulla on käytössä oma Trainingbook-sivu, jossa suunnitelmasi ja harjoitusohjelmat ovat helposti käden ulottuvilla.

Staymotivatedand get fit

Trainingbook