Miksi personal trainer?
Henkilökohtainen kuntovalmentaja on sinulle, joka haluat saada selkeän suunntelman ja mitattavissa olevan kehityskaaren harjoitteluun sekä tukea hyvinvoinnin ja elämänlaadun lisäämiseen.
Enemmän kuin pelkkä treeniohjelma
Kuntouunnitelman lisäksi lähestyn hyvinvointia kokonaisvaltaisesti niin että tavoitteen saavuttaminen on tasapainossa elämäntilanteen, harjoitusmahdollisuuksien, liikuntataustan sekä kehittyvien kykyjen kanssa.
Voiman, liikkuvuuden ja nopeuden lisäämisessä painotan anatomisesti tärkeitä tukialueita, lihasten toimintaketjuja ja niiden yhteistyötä. Unohtamatta kuntopohjan vahvistamista ja palautumisen tärkeyttä. Kierroksia nostetaan vasta kun perusasiat ovat kunnossa.
Kokemusta ja ammattitaitoa
Vuosien kokemukseni kuntonyrkkeilystä ja sen valmentamisesta takaa sen, että harjoittelet tehokkaasti kuin nyrkkeilijä. Jatkuva opiskeluni fyysisen kunnon eri osa-alueesta varmistaa, että liikut monipuolisesti kuin urheilijat. Eurooppalaisittain arvostetun personal trainer -koulutukseni takia voit olla varma että valmennuksesi on laadukasta ja sinut otetaan huomioon yksilönä oli harjoitusympäristö sitten sali, koti tai pururata.
Muutetaan tavoitteesi toiminnaksi
Kerro tavoitteestasi niin katsotaan yhdessä miten se saavutetaan.
aslak@brbg.fi
Voit myös lähettää viestisi tällä lomakkeella.

Kerro tavoitteestasi

Tukea ja kannustusta harjoitteluun
Valmennukseni aikana sinulla on käytössä Facebook-pohjainen Trainingbook-sivu, jossa suunnitelmasi ja harjoitusohjelmat ovat helposti käden ulottuvilla.

Get fitand staymotivated

Trainingbook pitää sinut ajantasalla harjoituksistasi ja meidät yhteydessä kehityksestäsi.